kuviasuomesta.fi jakaa ilmaisia kuvia Suomesta.
Voit tehdä kuville mitä haluat, kunhan et lataa kuvia muihin kuvapankkeihin ilmaiseksi tai myyntiin.

 
 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mihin palvelusta löytyviä kuvia voi käyttää?
Palvelusta löytyviä kuvia saa käytännössä käyttää mihin tahansa. Voit käyttää kuvia esimerkiksi verkkosivuillasi, blogissasi, sosiaalisissa medioissa, painotuotteissa, t-paidoissa tai vaikka videoissa, myös kaupallisissa tarkoituksissa. Et kuitenkaan saa laittaa kuviasuomesta.fi palvelun kuvia muihin kuvapankkeihin ilmaiseksi tai myyntiin.

Pitääkö minun mainita kuvaajan nimi kuvan julkaisun yhteydessä?
Kuvaajan nimen tai kuviasuomesta.fi palvelun mainitseminen kuvan yhteydessä ei ole pakollista, joskin se on erittäin suotavaa. Kuvaajat jakavat kuviaan palvelussa vastikkeetta, joten olisi mukavaa, jos jaat heidän nimeään kuvan yhteydessä. Nimi löytyy kuvan tiedostonimestä ja klikkaamalla kuvan auki etusivulta.

Mistä saatte palvelun kuvat?
Palvelun kuvat saadaan suoraan ihmisiltä, jotka haluavat jakaa Suomi-kuvansa kaikkien käyttöön.

Voinko lähettää palveluun omia kuviani?
Mikäli sinulla on kuvia, joita haluaisit julkaista palvelussa, lähetä sähköpostia osoitteeseen olehyva[ät]kuviasuomesta.fi. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme, kuinka se onnistuu.

Julkaisetteko myös kuvia ihmisistä?
Julkaisemme palvelussa kaikenlaisia Suomessa kuvattuja kuvia. Kuva voi olla otettu ihmisistä, eläimistä, maisemista, esineistä, rakennuksista tai tavaroista, kunhan se vain on kuvattu Suomessa.

Julkaisetteko kaikki palveluun lähetetyt kuvat?
Pyrimme pitämään palveluun lähetettyjen kuvien laadun mahdollisimman korkeana. Emme välttämättä julkaise kaikkia palveluun lähetettyjä kuvia.

Millä lisenssillä palvelun kuvat ovat julkaistu?
Sivustolla julkaistut kuvat ovat lisensoitu CC0 (Creative Commons Zero) lisenssillä. Kuvia ei kuitenkaan saa jakaa muissa kuvapankeissa.

Kuka ylläpitää kuviasuomesta.fi palvelua?
Palvelua ylläpitää suomalainen digimarkkinointipuulaaki Tovari.